ALLÒ PERFECTE

CAPITOL 2 – MENTIR PER A DIR LA VERITAT

Buenos Aires torna a La Badabadoc amb Allò Perfecte

Coproducción Moscú Teatro – La Badabadoc

 

Una dona i el seu nòvio s’acaben de mudar a un loft deshabitat. Són músics sense sort. Coneixen una persona gran del barri i entaulen vincle. Ell tampoc ha tingut sort.

«L’atzar és l’íntim ritme de el món» diu Miguel de Unamuno. Però l’atzar ha d’estar unit a una acció perquè prengui forma. Aquest és el viatge per el que transiten Rita i Santiago. Ella surt, coneix a Milton,  i d’aquesta trobada sorprenent i dolorosa desembocarà el canvi. Milton està per morir i ella descobreix que vol deixar de ser la que era. Quin és el final de les coses? On acaba una cosa i comença una altra? Quan les coses es transformen?

 

¿Hi ha una altra manera de trobar-se si no és a través del dolor? Dolor i atzar. La sort com l’única possibilitat de descobrir l’inesperat

 

La Badabadoc continua enfortint relacions amb Moscú Teatro i després d “Una Semana Más” ara coprodueix Allò Perfecte. Aquesta obra arriba a Barcelona de la mà del cofundador de la sala  Lisandro Penelas. El dramaturg i director argentí segueix fusionant literatura i teatre, aquest cop inspirat en l’univers de l’escriptora americana Lorrie Moore.

Tres actors i un músic. Una actuació naturalista, basada principalment en la trobada efectiva i real entre els actors sense grans composicions externes. Aquesta obertura imaginària i de trobada entre ells anirà delineant els perfils de cada un dels personatges.

La música és un altre element fonamental en la posada. Música en directe, com ja vam veure a Una Semana Más, però que a banda, serà el fil conductor del relat fent un recorregut des de l’exterior, com a un agent extern del relat fins endinsar-se en els espais, ajudant a donar suport o contradir climàticament les relacions entre els personatges.

Allò perfecte s’emmarca dins del cicle de relats escenificats “Mentir para decir la verdad”. Un encreuament entre la literatura i el teatre. Un espai d’exploració, un lloc on permetre’ns assumir riscos i indagar sobre les pròpies possibilitats creatives d’aquest encreuament teatre / literatura.

Allò perfecte es podrà veure a La Badabadoc, del 22 al 26 d’octubre de 2020, de dijous a dilluns, a las 20:30h

ALLÒ PERFECTE A LA BADABADOC 

Del 4 al 21 de febrer de 2021 – de dijous a diumenge – 20:30hs

Dramaturgia: Lisandro Penelas  

Direcció: Lisandro Penelas

Actuació: Casting obert

Músico: Ulises De Simone

Diseño de iluminación: Soledad Ianni

Diseño de arte y fotografía: Ángel Grisalvo

Producción ejecutiva: Cecilia Santos, Àngel Grisalvo i Guada Cejas

Producció: Gonzalo Saenz

Comunicació: Adrià Cabiscol

Duració: 60 minutos
Origen: Barcelona – Buenos Aires

Idioma: Català
Génere: Drama

Emails

contacto@labadabadoc-teatro.com
programacion@labadabadoc-teatro.com
entradas@labadabadoc-teatro.com
comunicacio@labadabadoc-teatro.com

Contacto

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona. 930245140. 636176039

Con el apoyo