LES CRIATURES ABISSALS

Imagino que en el fons, aquest mar, també som una mica nosaltres. La Badabadoc en català.

 

Del 5 al 15 de març de 2020 – 20:30hs

«Les criatures abissals» ens visiten! La Badabadoc en català

Núvols, Déu, Beethoven, Wikipedia, sirenes, barrets fets amb paper de diari… Una creació col·lectiva que combina paraula, música, cos, llum i objectes i que pren com a punt de partida les contradiccions d’una mare que vol contestar les preguntes dels seus fills sobre el món en que habitem.

La Badabadoc presenta Les Criatures Abissals, la primera peça del col·lectiu Abissal (Fer Acosta, Olga Fusté, Paula Miranda, Roger Ribó, Elisenda Ribó i Blanca Solé)  que reflexiona sobre com tractem a la nostra infància, en el sentit ampli de la paraula, i com reflexem les nostres pors en el món en el que vivim.

Volem creure que fora hi ha monstres malvats però els monstres són dins nostre, els hem creat nosaltres i s’alimenten de les nostres misèries. Volem que ens vinguin a salvar de tot això àngels o superherois, però això tampoc no és externalitzable. Mentre lliutem per seguir flotant hi ha milions de criatures que són empeses cap a uns abismes descomunals. Ara permetem que es morin a milers al mar. Abans els hem deixat morir per molts altres motius. De què els matarem demà passat?

«El mar Mediterrani s’empassa cada dia criatures ben iguals als meus fills, que em fan preguntes. I en vull culpar el capitalisme, la Unió Europea, Déu. En vull culpar els altres. I, ells segueixen preguntant però jo no trobo la resposta que voldríem. Llavors, els omplo de petons o d’imperatius i per uns instants m’ imagino que no sé, que en el fons, aquest mar, també som una mica nosaltres.»

I tu, què veus?

 
La Badabadoc porta Les Criatures Abissals del 5 al 15 de març a les 20:30h

LES CRIATURES ABISSALS

Creació col·lectiva de : Fer Acosta, Olga Fusté , Roger Ribó, Paula Miranda, Elisenda Ribó i Blanca Solé
Disseny de LLums i Tècnica : Paula Miranda
Composició Musical : Fer Acosta
Idea i Dramatúrgia : Olga Fusté

Origen: Barcelona

Idioma: Català
Duració: 60′

 

Ven a vernos

Quevedo 36, bajos.
08012 (Gràcia) Barcelona

Llámanos

(+34) 930 245 140
(+34) 636 176 039

Emails

contacto@labadabadoc-teatro.com
programacion@labadabadoc-teatro.com
entradas@labadabadoc-teatro.com
comunicacio@labadabadoc-teatro.com