Memòria

companyia resident

Memòria (del 22.10 al 19.11) Memòria, la identitat més enllà de l’horitzó.

 

És un unipersonal de caràcter autobiogràfic. Una dramaturgia femenina, sensible i conmovedora que ens parla sobre la identitat, l’herència emocional i la memòria històrica.

En paraules de l’autora: “El crit desolador de l’Estela de Carlotto, demanant memòria, veritat i justícia pels desapareguts durant la dictadura a l’Argentina, em va traspassar tots els porus de la pell, fins arribar ben endins meu, prop de la meva identitat. Aquella  identitat que vaig anar a cercar en el meu primer viatge a l’Argentina, buscant les respostes que no trobava en el misteriós silenci de la meva família. Necessitava conèixer la meva història i les meves arrels. Per què la meva mare va marxar del seu país? Per què jo no em sentia identificada amb aquella terra? i el més important: per què a casa mai en parlàvem?

Del 22 d’octubre al 18 de novembre, a les 20h

Memòria

Del 22 d’Oct al 19 de Nov – 20hs

Interpretació i dramatúrgia: Anna Gonzalvo
Direcció: Aleix Fauró
Il·luminació: Anna Espunya
Banda sonora: Dolores Aguirre
Espai sonor: Mel Semé
Escenografia: Paula González i Paula Font
Vestuari: Sofia Llimona
Assessor de moviment: Oriol Pla
Disseny gràfic: Alba Seguí
Producció: Natàlia Boronat

Tècnica: Facundo Bein

Companyia en residència a La Badabadoc

Durada: 60 minuts
Orígen: Barcelona

Idioma: Català – Castellà
Gènere:  Teatre

Emails

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport