EL PROJECTE

Badabadoc Produccions Artístiques és una empresa que va néixer amb la finalitat de crear i promoure projectes artístics, on la difusió, creació i la investigació de la cultura i de les arts escèniques en particular tingués un espai d’intercanvi, destacat i prioritari.

Així en els 9 anys de vida, des de l’inici de l’activitat el 2 d’octubre de 2014, Badabadoc ha impulsat, col·laborat i ajudat a crear i difondre un gran nombre de projectes en diverses disciplines com, el teatre, el cinema, la dansa , les arts plàstiques i visuals, la música, la moda, el disseny gràfic o la fotografia.

Apostant per artistes independents locals i internacionals i consolidant un projecte artístic i cultural amb un model sostenible constituït des de la creació, la producció i l’exhibició de manera col·laborativa i compartida.
Enfortint i obrint noves vies i xarxes de relacions, basades en la cooperació, la solidaritat, la confiança i l’aprenentatge entre artistes emergents i consagrats.

La Badabadoc té una línia d’exhibició teatral amb peces alienes i de producció pròpia, que aposta pel teatre fet a casa, un teatre de proximitat de qualitat, compromès, crític, punxant i directe.
Creient en el fort caràcter transformador de teatre, i programant peces d’una forta empremta social i crítica, indagant en la condició humana com a eix central, mirant-se als nous llenguatges i formes d’expressió. Buscant remoure consciències tractant temes socials tant actuals com la immigració, les desigualtats, la misèria humana o les relacions i les seves conseqüències.

La Badabadoc és el nom comercial que rep l’espai físic, situat en una antiga impremta industrial totalment reformada i adaptada per a l’activitat i el desenvolupament creatiu, situada al carrer de Quevedo número 36, en ple barri de Gràcia, amb prop de 270 metres quadrats dedicats a la creació, producció i exhibició artística centrat en les arts escèniques i audiovisuals contemporànies. Un espai que fomenta la investigació i difusió artística, mitjançant el suport a creadors de forma parcial o integral, fomentant l’intercanvi de recursos, les sinergies i experiències. Sempre des de la qualitat i l’excel·lència i així incidir en el teixit creatiu de barri de Gràcia i de la ciutat de Barcelona, ​​generant intercanvi de coneixements i formes de fer.

Amb motiu del 5è aniversari La Badabadoc va crear amb el suport de l’ICUB, el primer festival internacional de teatre unipersonal que uneix Catalunya amb Llatinoamèrica, promovent la creació catalana fora de les nostres fronteres i exhibint petites joies de teatre unipersonal d’aquests països. Més de 800 persones van passar per les diferents activitats que es van realitzar durant el mes de desembre de 2019 dins de el marc de el festival i on el premi a la millor peça de creació catalana consisteix a viatjar a Buenos Aires i realitzar una residència a la sala Moscou teatre i ser programada a la cartellera de la ciutat argentina.

GUADA CEJAS

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Àngel Grisalvo

DIRECCIÓ DE PROJECTES

Demian Iglesias

CAP TÈCNIC

Agu Doz Costa

PRODUCCIÓ – TAQUILLA

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació