ALMA

La Badabadoc ens proposa acompanyar

l’Alma en el seu viatge físic i emocional

que transita per l’amor romàntic

Companyia resident

 

 

  • Anabel Riquelme crea el personatge d’Alma per reflexionar sobre com ens condiciona la noció de l’amor romàntic amb la qual ens hem educat i que, indefectiblement, acaba xocant amb la realitat

 

  • L’espectacle estarà en cartell a La Badabadoc del 10 al 28 de novembre (funcions de dijous a dilluns, a les 20h)

 

Alma escolta el mar.

Però Alma creix i oblida.

Alma comença a veure´s a través dels ulls d’en Jaume.

Alma desitja, Alma s’obsessiona, Alma es perd.

 Aquestes 4 curtes frases sintetitzen la nova  estrena de La Badadaboc pel novembre.

Alma és la nova producció d’Anabel Riquelme, artista resident que ha desenvolupat aquest espectacle en els darrers mesos acollida per la sala de Gràcia. 

 Alma ha estat un procés creatiu complex de dos anys, és un viatge en el que ens porta des de l’oblit d’una mateixa a la trobada amb l’essència. Després de dues versions precedents, la història va evolucionar a partir d’alguns elements autobiogràfics de la mateixa Anabel per anar molt més lluny… fins a esdevenir una història pròpia.

Alma és un joc teatral que, transitant pel llenguatge oníric, aborda la necessitat de parlar de l’amor romàntic i la facilitat de perdre-s’hi quan no es resolta la petjada de l’historia familiar. A l’escenari descobrirem el món interior de la protagonista -tant físic com emocional- i les seves vulnerabilitats.
Ha crescut amb la fantasia dels contes infantils de tota la vida -aquells que a tots ens han influenciat emocionalment- i, quan es vincula a algú de veritat, tot comença a trontollar perquè comprova que les relacions son una altre cosa ben diferent.

 L’Anabel ha pogut crear la peça teatral amb l’Alejandra Jiménez com a coach de dramatúrgia i interpretació, a més del  suport de l’Ángela Palacios i la seva mirada externa, van acabar d’afinar la proposta escènica. També cal destacar que Jesús Luis Jiménez -Soundee- va dissenyar i composar la música original que acompanya la relació amb el Jaume.  
I menció especial per La Badabadoc, que ha acollit el projecte d’Alma, atorgant espai al projecte des del mateix “working progress” de l’obra i que ha acollit a la cia en residència.

 

Del 10 al 28 de novembre, a les 20h

Alma

del 10 Nov al 28 Nov – 20hs

De i amb: Anabel Riquelme

direcció: Alejandra Jiménez-Cascón

Disseny d’Il·luminació: Yehilyn Rodriguez

Audiovisuals: Carmen Ripoll

Premsa: Nestor Lozano

Tècnica: Demian Iglesias

Durada: 60 minutos
Orígen: Barcelona

Idioma: Castellà
Gènere: Teatre Unipersonal

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació