La bufanda

La bufanda entrellaça dansa i teatre

per parlar-nos d’amor, ruptures,

dependència emocional, autoestima i salut mental

  • El muntatge ens explica, a través del moviment i la paraula, la història d’amor i desamor d’en Jess, marcada per un sopar…

 

  • Un llenguatge corporal molt personal i ric, afegit a la presència d’humor, eines per traslladar al públic el relat d’aquesta caricatura del malalt d’amor.

 

  • Aquesta coreografia estarà en cartell a La Badabadoc del 12 al 23 de gener (funcions de dijous a dilluns, a les 20h)

 

La Badabadoc estrena a Barcelona un espectacle unipersonal peculiar i complex: La Bufanda, que explora l’amor, les ruptures, la dependència emocional, l’autoestima i la salut mental.

La Bufanda és un muntatge concebut i interpretat pel creador i ballarí Oriol Roca que combina dansa i teatre per explicar-nos la història de Jess, un personatge excèntric i sensible que troba l’amor. Un text propi acompanyat de la música adaptada per Júlia Galí, permet a l’artista pujar dalt de l’escenari per combinar dansa contemporània i pinzellades de teatre físic fer vibrar i emocionar el públic. 

En Jess ens relatarà en format de monòleg el moment en què va conèixer Nat en un bar de Barcelona. Tot va ser tan ràpid… era com si es coneguessin de tota la vida. Aquest amor instantani van passar de ser res a ser-ho tot. Però, de sobte, tot s’atura en aquell sopar. Paraula i moviment s’entrellacen per respondre una pregunta senzilla: ¿Què va passar en aquell sopar que va marcar un abans i un després en la vida d’en Jess? ¿Què va fer malament?

La Bufanda són 50 minuts de llenguatge corporal molt personal, ric en detalls, i un joc de paraules amb un marcat toc humorístic mitjançant els quals el protagonista fa partícip al públic de la seva experiència, trencant fins i tot en ocasions la quarta paret. Escenes que vibren entre viatges, somnis comuns, inseguretats… ens portaran indefectiblement a identificar-nos amb aquesta caricatura del malalt d’amor.

L’espectacle no nega que la tristesa estigui dins nostre, al contrari… és un cant d’alegria d’acceptar totes les emocions sense jutjar-les. Ens parla de les ruptures amoroses i de com aquestes moltes vegades no venen de l’amor, sinó de la dependència emocional. Alliberar-se d’aquesta dependència és el quid de La Bufanda.

Del 12 al 23 de gener, a les 20h

 

La bufanda

del 12 al 23 Gen – 20hs

Idea original: Oriol Roca

Interpretació: Oriol Roca

Supervisió teatral: Alba López

Supervisió coreogàfica: Ivonne Papell i Mònica Abad

Producció: Júlia Galí

Diseny de llums: Llorenç Parra

Diseny de vestuari: Maria Àngels Freixas

Veu en off: Emma Nevado

Fotografia: Natàlia Muñoz

Vídeo teaser: Xavi Bertran

Vídeo tràiler: Roger Altimira

Premsa: Nèstor Lozano

Tècnica: Demian Iglesias

Residència Artística: Kmy Studio

Residència tècnica: Estruch Fàbrica de creació

Agraïments: Montse Fargas, Carol Mateu, Camino Prado, Sol Picó

Durada: 50 minuts
Orígen: Barcelona

Idioma: Català
Gènere: Dansa–teatre

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació