Ai Ai Ai

Una obra de teatre pallassa (clown)

Ai Ai Ai

Protagonisme femení per partida doble a La Badabadoc per aquest abril: clown argentí amb “Ai ai ai” i dansa-teatre existencial amb “Nunc Stans”

  • Ai Ai Ai arriba des de l’Argentina de la mà d’Ayelén Ormaechea i és un espectacle de clown per a totes les edats que es descriu com a una “obra de teatre payasa” i ens parla de l’amor a partir d’una cita de Tinder. Estarà en cartell a La Badabadoc només en 5 úniques funcions, del 13 al 17 d’abril

La Badabadoc programa per la segona quinzena d’abril un programa doble amb dues propostes ben allunyades tant en format com en contingut, amb dues propostes que només coincideixen per la seva innegable qualitat i el protagonisme femení, que no és poc! Perquè no sempre ens ve de gust el mateix plat… Així que trobareu a la sala del barri de gràcia un menú que va de l’humor d’una clown que ens visita des de l’Argentina per fer-nos riure de l’amor fins a una coreografia de dansa-teatre de temàtica existencial que ens parla de l’existència en clau femenina.

 

Ai Ai Ai Arribada des d’Argentina, Ai Ai Ai és un espectacle de clown per a totes les edats que es descriu com a una “obra de teatre payasa” i ens parla sobre l’amor, com el percebem i el projectem. Un espectacle fet des de l’amor, on hi té cabuda la felicitat però també la soledat i el desencontre, la il·lusió i el fracàs.

Creada i interpretada per Ayelén Ormaechea i dirigida per Julieta Daga, aquesta proposta ha esta reconeguda amb diversos premis a l’Argentina l’any 2019, i ara es podrà veure a La Badabadoc només en 5 úniques funcions, del 13 al 17 d’abril.

Pandora, la protagonista, ha conegut a Tinder en Wakató, un noi japonès molt baixet. Amor de paraules i conjurs mil·lenaris, entusiasme i desig!. Pandora entrena el moment d’una trobada romàntica a casa seva per Any Nou. Construeix poc a poc una il·lusió, un univers sencer de possibilitats, de l’instant tràgic, de l’amor bengala… fugaç i etern alhora com el riure. Aquell moment que dura tant poc en el temps però perdura tota una vida per l’ànima.

A l’escenari i en la seducció tot s’hi val! Per tal d’impressionar el seu convidat, Pandora desplegarà tot un repertori d’habilitats que passen per l’aikido, el cant, el ball, o l’origami. Fins i tot interactuarà i farà partícip el públic per tal de compartir la seva història… que potser ha estat la nostra en alguna ocasió.

Del 13 al 17 d’ abril, a les 20h

Ai Ai ai

Del 13 al 17 Abril – 20hs

Interpretació i creació: Ayelén Ormaechea

Direcció: Julieta Daga

Assistència tècnica i de direcció: Gonzalo Villareal Porzio

Producció general: Menaunae Productora Cultural

Disseny gràfic i producció audiovisual: Martín Bettella

Escenografia: Ileana Ruíz i Lucas Palacios

Vestuari:María Arismendi

Disseny d’il·luminació: Nicolás Aráoz

Tècnica: Demian Iglesias

Premsa: Nèstor Lozano

Durada: 60 minuts
Orígen: Tucumán – Argentina

Idioma: Castellà
Gènere:  Clown

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació