TOT EL QUE VULL

UNA COPRODUCCIÓ DE LA BADABADOC I ANDREA JUST 

(REPROGRAMACIÓN COVID-19)

Tot el que vull, la dansa torna a La Badabadoc

Coproducció La Badabadoc – Andrea Just

 

Tot el que vull, és una producció de dansa contemporània que reflexiona sobre les possibles versions que es creen d’un mateix cada vegada que prenem una decisió, i de com aquestes versions ens acompanyen al llarg dels anys com a possibles vides paral·leles que podien haver existit. Una idea que, aplicada a la figura femenina, reafirma i reforça un potencial crític i social.

Una coproducció de La Badabadoc, creada en residència a Nunart Guinardó que es podrà veure a La Badabadoc del 3 al 20 de juny a les 20hs. La creadora, l’Andrea Just (Stuttgart, 1988) és directora, coreògrafa i ballarina. Formada en dansa moderna entre Londres i Barcelona. Els seus interessos com a creadora i ballarina es mantenen en la línia de les arts escèniques no convencionals, en les que mescla dansa i altres disciplines com l’arquitectura, les humanitats, la música o les tecnologies digitals

Una proposta de públic obert a 360o, i de lliure circulació. Tot el que vull és un concert de música i dansa en directe. Un recorregut de 4 ballarines per aprofitar l’espai escènic. Un recorregut de 4 dones. Un recorregut per moments emocionals i vivències o records, que finalment les aproparà a experimentar empatia, emotivitat i amistat. Aquests recorreguts estan representats per escenes diferents que segueixen una cronología basada en la vida d’una dona.


La música ha estat composada especialment per a la peça per Felipe Escalada i s’executa en directe. El músic està en escena al llarg de tota l’obra, modelant les composicions musicals i gestionant l’evolució de la peça. Ell marca l’inici i el final de l’obra, acompanyant els personatges en el seu recorregut, sumant-li capes de sons i ritmes.

Tot el que vull parla del camí emocional que una dona travessa quan reflexiona sobre totes aquelles vides paral·leles amb les que conviu. Però també sobre la comunitat femenina, i els vincles que es creen en observar les coincidències i possibilitats que apareixen entre les dones quan es permeten deixar de banda la suposada vulnerabilitat i s’obren al contacte, a la parla, a la intimitat i a l’ajuda mútua.

TOT EL QUE VULL A LA BADABADOC 

Direcció i coreografia: Andrea Just Herruzo

Ajudant de direcció: Marta Fleta Bernet

Ballarines: Marta Tejada, Marta Fleta, Marta Galvez, Clara Llovet i Andrea Just

Músic i compositor: Felipe Escalada Ferrándiz

Producció executiva: Àngel Grisalvo i Guadalupe Cejas

Producción ejecutiva: Guada Cejas,  Àngel Grisalvo i Gabriela Marsal

Producció i Assessoria: Gabriela Marsal (Suika)

Premsa: Nestor Lozano

Comunicació: Maia Muzykanski

Tècnica: Facundo Bein

Audiovisuals: Àngel Grisalvo

Fotografía: Martí Fradera


És una producció de La Badabadoc + Andrea Just

Duració: 50 minutos
Orígen: Barcelona

Idioma: Català
Gènere: Dansa

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació