Climate Fighters

de Arde Teatro

Climate Fighters. La lucha es hoy.

Ens convida a reflexionar sobre el canvi climàtic a la Badabadoc aquest mes de març

  • La cia Arde Teatro, dirigida per Ángela Palacios, ens fan partícips de la lluita i de la conscienciació respecte el futur del planeta  
  • La mobilització d’un poble davant l´arribada d´una multinacional estrangera amb un innovador megaprojecte d’extracció energètica de previsible impacte ambiental és la premissa a partir de la qual onze personatges en un quadrilàter de boxa encarnaran els debats, els discursos, les tensions i les contradiccions d’aquest complex i controvertit fenomen
  • Aquest muntatge estarà es podrà gaudir des del proper dia 3 i fins el 21 de març (de dijous a dilluns, 20h)

 

Nova estrena a la sala Badabadoc. Aquest mes de març arriba a l’escenari de la sala de Gràcia l’espectacle Climate Fighters, la lucha es hoy. El text de la cia Arde Teatro, dirigit per Ángela Palacios (que torna a la sala poc després d’estrenar-hi el seu muntatge Salve Regina) en aquesta ocasió ens farà reflexionar sobre el canvi climàtic.

L’obra s’endinsa en l’actual crisi i alarma climàtica, i la necessitat de canvis i/o una mobilització imminent com a temàtica de fons, contrastant-ho amb les contradiccions i ambigüitats que incorporem com a ciutadans globals.   

Creada després de dos anys d’investigació sobre aquest delicat i controvertit tema, a l’escenari veurem un muntatge coral on quatre actrius i tres actors representen la mobilització d’un poble davant l´arribada d´una multinacional estrangera amb un innovador megaprojecte d’extracció energètica, amb previsibles impactes ambientals.

L’obra -situada en un ring de boxa com a metàfora del procès- retrata els debats, els discursos, les tensions i les contradiccions que sorgeixen en un moviment d’articulació pròpia. Combinant la comèdia i la música dels 90 i generant un idioma teatral molt personal, onze personatges intercanvien parers enverinats, es manipulen i miren de guanyar el combat.

Climate Fighters, la lucha es hoy fa una crida a la conscienciació i a l’acció col·lectiva, posant el focus en les causes estructurals i sociopolítiques del canvi climàtic per intentar atenuar al màxim els efectes socioambientals inevitables que ja està provocant aquest fenomen. Cerca alentar i empoderar-nos com a societat enfront la desmoralització individual degut a la càrrega emocional que ens suposa la informació sobre el debat climàtic. Un discurs poderós (en format lleuger i divertit) per fer-nos partícips de la lluita pel futur del planeta… Perquè, com citen durant l’espectacle: El canvi climàtic no és pas reversible ja, però sí estem a temps de reduir el seu impacte: si res canvia, l’any 2050 hi haurà més quilos de plàstic al mar que de peixos.

Del 3 al 21 de març, a les 20h

Climate Fighters

Del 3 al 21 de març – 20hs

Direcció: Ángela Palacios

Actuació: María Heras, Marta Kulís, Li Morenita / Julieta Ribeiro, Ana Castillo Tato, Ignasi Alabern, Pablo Lechuga / Ionan Areses, Gastón Yurcho

Dramaturgia: Arde Teatro

Disseny de llums: Ángela Palacios

Disseny de cartell cia: Dani Wall

Fotografia: Pablo Heras, Arnim Scheidel

Durada: 85 minuts
Orígen: Barcelona

Idioma: Castellano 
Gènere:  Teatre

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació