María Milagros

La història d’un viatge entre dos noms

Juliol de reflexió sobre la identitat femenina a La Badabadoc, amb María Milagros i la reposició de Salve Regina

  • La sala especialitzada en teatre unipersonal del barri de Gracia ens proposa dos muntatges que reflexionen sobre la identitat femenina i les seves derivades, com la maternitat, les pressions mentals i socials o la relació amb el patriarcat
  • María Milagros estarà en cartell a La Badabadoc del proper 30 de juny al 3 de juliol, i Salve Regina prendrà el relleu del 7 al 25 de juliol

La Badabadoc en proposa per aquest mes de juliol dos intensos muntatges amb evident denominador comú: la identitat femenina i tot el que l’envolta. Dues òptiques similars però alhora molt diferents, dues reflexions valentes i honestes, dues catarsis absolutament íntimes… que ens plantejaran moltes preguntes i potser ens insinuïn alguna resposta.

 

María Milagros

Aquesta singular espectacle és la història d’un viatge entre dos noms… A l’edat de tres anys, María Milagros va interpretar el seu primer paper, el de la Mare de Déu. 40 anys després, decideix canviar el seu nom al Registre Civil, i canviar el seu nom per passar a dir-se, simplement, Miluka.

María Milagros reflexiona a partir del concepte de verge sobre la pèrdua (o el robatori) de la innocència, el paper repressor de l’home, les gàbies mentals i socials, els noms impostos i elegits i els mites i conseqüències de la postmaternitat.

A través de l’univers de la Setmana Santa, i prenent la figura de la Mare de Deu com una matrioshka, l’obra és una processió que pateix de l’autobiografia de Miluka per rebre la visita de dones de totes les edats i procedències: besàvies que van desafiar les convencions socials, princeses del pop segrestades pels seus pares, mares tancades en relacions tòxiques, nenes violades, terapeutes ultrafeministes, influencers frívoles, deïtats índies i, com a convidada especial, la verge més aclamada a la Setmana Santa sevillana, l’Esperança Macarena.

Aquesta processó, però, no té res de penitència. Al contrari: és una celebració de la dona en totes les seves formes.

 

 

Del 30 de juny al 3 de juliol, a les 20h

María Milagros

Del 30 de juny al 3 de juliol – 20hs

Dramaturgia i direcció: Miluka Suriñach i Carlos Martín-Peñasco

Direcció: Carlos Martín-Peñasco

Actuació:Miluka Suriñach

Vestuari: Ana Almenara

Escenografia: Óscar Salobral i Enrique Asenjo

Art escènic: MaríaLaCartelera

Tècnic: Demian Iglesias

Durada: 75 minuts
Orígen: Madrid

Idioma: Castellà
Gènere:  Teatre Unipersonal

Públic: +16

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació