Salve Regina

2a Temporada

Juliol de reflexió sobre la identitat femenina a La Badabadoc, amb María Milagros i la reposició de Salve Regina

  • La sala especialitzada en teatre unipersonal del barri de Gracia ens proposa dos muntatges que reflexionen sobre la identitat femenina i les seves derivades, com la maternitat, les pressions mentals i socials o la relació amb el patriarcat
  • María Milagros estarà en cartell a La Badabadoc del proper 30 de juny al 3 de juliol, i Salve Regina prendrà el relleu del 7 al 25 de juliol

La Badabadoc en proposa per aquest mes de juliol dos intensos muntatges amb evident denominador comú: la identitat femenina i tot el que l’envolta. Dues òptiques similars però alhora molt diferents, dues reflexions valentes i honestes, dues catarsis absolutament íntimes… que ens plantejaran moltes preguntes i potser ens insinuïn alguna resposta.

 

Salve Regina

Parlar d’aquesta proposta és parlar d’Àngela Palacios. Escrit i interpretat per ella mateixa, el muntatge està dotat d’una intimitat extrema, on comparteix en bona mesura amb nosaltres el seu dilema i reflexions sobre ser mare, com ser-ho i les conseqüències que comporta. La actriu es desdobla en Regina per tal pujar a l’escenari per explorar aquest moment transcendental de tota dona a partir de la seva vida persona, però aportant elements a l’obra que no són merament autobiogràfics.

Salve Regina ens trasllada a la vida de Regina. Una Regina que no està bé. Des de fa mesos un tic-tac li percuteix l’ànim, té un soroll que li ronda constant pel cap. Mentre brega amb aquest so repetitiu i incessant, ha començat a plantejar-se si vol o no ser mare, i en cas de ser-ho, de quina manera ho faria … No té parella estable, ni diners per a congelar òvuls, la Seguretat Social li cobriria la inseminació artificial però… vol ser mare soltera?

Serem partícips del recorregut d’una reflexió profunda sobre una decisió que determina el curs d’una vida, i que pot estar condicionada per la biologia, per la pressió social, el model familiar en el que ens criat, la situació econòmica.. conformant una inèrcia que potser no és el que realment es desitja. Veurem el procés d’un personatge que obre el seu cor de bat a bat exposant i afrontant la seva neurosi: Regina s’ha apuntat a un grup de recolzament de dones amb dubtes sobre la maternitat, i en una sessió de teràpia amb la seva psicòloga de confiança, Matilde, Regina –que és tan valenta com performàtica-  es despulla per parlar amb absoluta honestedat i confessar-nos els seus dubtes, pors i incerteses. Salve Regina Mater Misericordia.

Del 7 al 25 de juliol, a les 20h

Salve Regina

Del 7 al 25 de juliol – 20hs

Idea original: Ángela Palacios i Paloma Remolina Gallego

Direcció: Paloma Remolina Gallego

Dramaturgia i Interpretació:Ángela Palacios

Sisseny d’ il·luminació: Paloma Remolina Gallego

Composició Musical i Espai Sonor: Alba Rubió

Vestuari i Perruqueria: Sergio Esche

Fotografia: Carlos Montilla

Vídeo: Carlos Martín Peñasco

Disseny Gràfic: María LaCartelera

Tècnica: Demian Iglesias

Durada: 85 minuts
Orígen: Barcelona

Idioma: Castellà
Gènere:  Teatre Unipersonal

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació