LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP

Les històries de l’avi Josep, un projecte radiofónic que ara es presenta com a teatre per crear debat a La Badabadoc

  • L’espectacle estarà en cartell des del proper 4 de febrer i fins el dia 28 (20h) 
  • La companyia We Color Music ens proposa un espectacle musical de petit format que combina la conversa entre una neta i el seu avi amb temes musicals, abordant temes tan universals com la superació, les xarxes socials, l’amor, la malaltia, les pors, el pas del temps, els tabús familiars o el bullying escolar, entre d’altres… 

Aquest mes de febrer, a La Badabadoc podrem gaudir de Les històries de l’avi Josep, un projecte de la companyia We Color Music amb un origen radiofònic que ara es presenta com a espectacle de creació en format teatral musical.

Aquesta producció neix arran de les converses reals entre la Mar Puig, membre de la cia, i el seu avi Josep.

En Josep va compartir la història de la seva vida: com va arribar a Ullastrell, el seu poble, i com va formar la seva família havent viscut i sobreviscut una guerra i una postguerra. Van trobar la seva vivència tan fascinant que van pensar “això ho hem d’explicar!” i van decidir en una primera instància fer-ne una cançó…

I a partir d’aquí, el projecte va créixer fins a esdevenir primerament un podcast de radio-teatre de 15 capítols (disponible a Spotify i SoundCloud). Per evolucionar, a continuació, en una producció teatral musical de petit format a partir de tres d’aquestes històries, ara adaptades, escenificades i musicades amb cançons originals de collita pròpia.

Així, Mar Puig, Mateu Peramiquel i Eduard Mauri, els intèrprets de la peça, busquen transmetre aquestes converses entre neta i avi, posant sobre la taula temes que de ben segur generaran debat, ja que aborden diverses temàtiques tan universals com dignes de reflexió com la superació, les xarxes socials, l’amor, la malaltia, el pas del temps, les pors, els tabús familiars, el bullying escolar… Un diàleg que evoca records i vivències que, precisament pel contrast entre la diferència èpoques i perspectives entre la Mar i el Josep, ens faran pensar. Perquè hi ha coses que han canviat molt… i moltes d’altres que no pas tant.

I una darrera reflexió important, com apunta la Mar: “no deixeu perdre la història de la vostra família… escolteu amb molta paciència les àvies, els avis, la gent gran de la família.. que xerren molt quan saben que els escolteu. Us emocionareu recordant, amb ells, la seva història i els fareu feliços. Perquè, al final, si no les heu escoltat, un dia no hi seran, i s’hauran perdut.”

LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP EN LA BADABADOFF 

Del 4 al 28 de febrero de 2021 – 20hs 

Creación y dirección: Mar Puig y Mateu Peramiquel

Intérpretes: Mar Puig / Irene Jódar

Eduard Mauri / Joan Sáez

Mateu Peramiquel / Daniel Giró

Tècnic: Joan Àguila / Albert Compte

Producció: We Color Music

Duración: 80 minutos

Orígen: Barcelona

Idioma: Català


Género: Narración – Música – Canción

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació