He matat un tio

 

He matat un tio, la comèdia negra s’apodera de La Badabadoc aquest mes de juny

  • La set de sang es concilia amb la quotidianitat de la vida familiar i el matrimoni en clau d’humor ben fosc en aquest muntatge dirigit per l’argentí Adirán Venagli

  • Quatre actors en escena al servei d’un intens espectacle que explora els límits de la bogeria i el furor assassí entre un psicòpata i el seu entorn més proper, en un espiral de final imprevisible

  •  L’espectacle estarà en cartell a La Badabadoc del proper 26 de maig al 20 de juny, amb funcions de dijous a dilluns (20h)

 

Marta… he matat un tio”- amb aquesta confessió podria arrencar un capítol del Crims de Carles Porta… però enguany ens ocupa quelcom millor: la nova estrena de La Badabadoc pel mes de juny. Un inici ben prometedor pels amants de la comèdia negra i del còctel que sorgeix en creuar els impulsos més recòndits de la natura humana i la quotidianitat. Les emocions estan garantides.

El director argentí Adrián Venagli adapta un text del dramaturg, guionista, narrador (i també argentí) Daniel Dalmaroni per posar en escena un muntatge on 4 actors -Núria Colás, Felipe López Miras, Paula Jiménez i Guillermo López- donaran vida a una història que parteix d’una premissa indiscutiblement potent: un home, un dia, en el confort de la llar, li confessa a la seva dona que ha matat un home.

A partir d’aquí l’obra, mitjançant l’humor del color més fosc, ens endinsa en un espiral de final incert… El que aparentment és un fet únic, fruit d’un impuls, d’un moment de bogeria, es transforma en un fet quotidià. La seva dona fa tot el possible per allunyar-lo del crim, però es veurà transformada en la seva principal encobridora. La compulsió homicida del marit troba contenció en la seva dona, però finalment tots cauran en el seu furor assassí.

He matat un tio ens porta, amb un mig somriure a la cara, pels laberints del matrimoni i ens mostra fins on és capaç la família d’encobrir els horrors més terribles. El llenguatge de la peça sembla comprès als llocs comuns de les relacions de parella fins al buidament dels sentits, fins al disbarat com a única manera de relacionar-se.

 Si en voleu saber més…

Del 26 Maig al 20 de juny, a les 20hs

He matat un tio

Del 26 Maig al 20 de juny – 20hs

Autor: Daniel Dalmaroni

Direcció: Adrián Venagli

Actuació: Núria Colás, Felipe López Miras, Paula Jiménez i Jordi Rocaspana

Codirecció: Cecilia Eva Achille

Mànager: Felipe López Miras

Producció: Crisálida Producciones España

Escenografia: Crisálida Producciones España

Cap tècnic: Juan García

Tècnica: Agustín Pino, Demian Iglesias

Durada: 70 minuts
Orígen: Barcelona

Idioma: Català
Gènere:  Comèdia Negre

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació