Actores sueltos

Presentación libro

TEMPORADA 23/24

05 de maig 12h

Presenta Alejandro Catalán

“L’actuació ens lliga o ens deixa anar. Ens lliga a l’actuació de cadascú, o ens deixa anar amb la que sorgeix com a mutu efecte de la de l’altre.
Tant de bo el llibre sigui una aportació per estimar intuïcions i sensacions desajustades del que hauríem de voler i assolir amb el nostre art.

Tant de bo estimuli la decisió de desplegar el món que neix amb l’estimació dels desajustos.
A Actores Sueltos, comparteixo la concepció del nostre vincle corporal com a font pròpia de ficció; aquesta ficció com a resultat del procés dobertura de la nostra unió; i aquesta unió, com el desig que impulsa la nostra actuació i la nostra vida a voler transformar-se, per les mateixes raons, de la mateixa manera.”

Alejandro Catalán

És director, actor i mestre d’actuació. És un referent de l’espectre formatiu i artístic argentí. Des de 1999 fins avui coordina un taller on practica i proposa abordar l’actuació com un vincle creador. És on des del seu enllaç que els actors intercanvien l’esdevenir propi, específic i autònom que constitueix la seva capacitat de creació autònoma. El pensament que desenvolupa al peu de la pràctica l’ha convertit en una veu agraïda i consultada a l’hora d’abordar l’actuació contemporània.

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació