Habitar el presente

Taller de teatre avançat

Aquest projecte forma part del cicle de teatre argentí de proximitat LATITUDS d’On el teatre batega.

 

TEMPORADA 23/24

01 i 02 de juny de 10h a 14h

COORDINAN Ana Scannapieco y Lisandro Penelas

Taller d’actuació sobre la comunicació a escena.

Aquest taller apunta a entrenar la comunicació en escena i la singularitat de la imaginació.
Buscarem privilegiar la trobada amb l’altra i transformar-la en la matèria primera del treball actoral. Aquesta cerca es realitzarà a partir de diversos exercicis i dinàmiques d’improvisació que ens portin a habitar el present de l’escena.
Tres jornades de 4 hores cadascuna.

Vull més info, escriu-nos:

1 + 12 =

Vull compar-lo:

Preu: 70 €

-10% Socis AADPC *demana el codi promocional

MOSCÚ TEATRO (Buenos Aires Argentina)

Som una plataforma de creació, producció i formació teatral que a més compta amb el seu propi espai físic a Buenos Aires, Argentina.
Som un espai d’experimentació i risc, que posa l’accent a la potència de l’actuació ia la recerca d’una singularitat poètica.
A l’Escola d’actuació de Moscou es formen actors i s’entrenen actors, amb més de 10 tallers i al voltant de 200 alumnes per any.
Fa més de 15 anys que dictam tallers regulars d’actuació a la nostra seu i tallers intensius a la resta d’Argentina, Uruguai, Perú i Espanya.

Lisandro Penelas
Va néixer el 1983 a Buenos Aires, Argentina.
Actor, director, escriptor i professor dactuació i clown. Dirigeix Moscou Teatre Escola.
Es va formar en actuació amb Claudio Tolcachir, en clown amb Marcelo Katz i en escriptura amb Santiago Llach.
Va complementar la seva formació amb Javier Daulte, Luciano Suardi i Mauricio Kartún, entre d’altres. Va ser becari del programa per a joves directors del Kennedy Center de Washington als Estats Units i del Fons Nacional de les Arts a Buenos Aires. Es va rebre de Professor de Teatre i va cursar Arts a la UBA.
Va dirigir 15 obres i va treballar com a actor en més de 25 espectacles sota la direcció de Tolcachir, Katz i Lumerman, entre d’altres. Va girar per Argentina, Xile i Espanya. Va actuar en més de deu projectes de cinema, TV i publicitat.
Va estrenar com a dramaturg deu obres a Argentina (tres d’elles a Espanya.)
Com a escriptor, va publicar L’home com la sal de l’aigua i va participar d’antologies sorgides de concursos de Argentina, Espanya i els EUA.  Va obtenir la Menció especial Premi Allianz 2015, Menció especial Premi Associació Argentina de Lletres 2016 i el premi Intercanvi epistolar del CC Recoleta 2020.

Ana Scannapieco
Va néixer el 1981 a Buenos Aires, Argentina.
És llicenciada en Ciències de la Comunicació i va cursar els seminaris del Doctorat en Ciències Socials de la UBA. Va ser docent acadèmica de
la UBA i becària del CONICET entre 2006 i 2012; actualment fa classes a la UADE.
Es va formar com a actriu amb Claudio Tolcachir i va entrenar amb Guillermo Angelleli, clown amb Pablo Algañaraz i cant amb Corina Sztrik.
Va fer classes d’actuació durant 8 anys Timbre 4. És docent de Moscou Teatre i dicta tallers particulars des de fa 10 anys.
Va actuar a «Pernil del Diable-Cabaré», “Lisístrata” i “Tercer cos” amb direcció de Tolcachir; ia «L’única manera», «Et trobaré ahir», “A la bona de Déu”, entre d’altres. Des de 2015 realitza «L’amant dels cavalls», unipersonal premiat i seleccionat a diferents festivals. A
2022, «Família d’artistes» va ser seleccionat entre més de cent projectes de Llatinoamèrica per a la residència de creació a Tous, Catalunya.
Va dirigir a Barcelona “Una setmana més” i va estrenar “Com si fos aquesta nit” amb actrius espanyoles amb què va fer gira per Còrdova i Rosario. El 2022 va dirigir “El tipo”, escrita i actuada per Lisandro Penelas.
Va fer gires per l’interior del país i també per Espanya, els Estats Units i Cuba.
En cinema, va protagonitzar «El Pasante» de Clara Picasso, estrenada al BAFICI 2010.

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació