Ivan i els gossos

del 16/02 al 04/03

  • divendres i dilluns – 20hs
  • dissabte i diumenge – 18hs
  • Gènere – drama
  • Idioma – català

 

El colpidor relat de supervivència d’un nen de 4 anys sol en l’hivern del Moscou de 1996:

Ivan i els gossos” arriba a La Badabadoc

  • Basada en fets reals, el text de la dramaturga anglesa Hattie Naylor ens relata la brutal història d’ Ivan Mishukov, un nen de 4 anys que va sobreviure sol durant dos anys en el Moscou de l’era Yeltsin, en ple esfondrament del sistema soviètic

  • És un muntatge de petit format amb un relat trepidant, poètic i desolador a parts iguals, un conte cruel i fosc sobre com la decadència podreix la innocència

  • Una posada en escena austera embolcalla la intensa i brillant interpretació de Pau Rossell, per la qual va estar nominat als Premis Butaca 2023 com Millor actor revelació

  • L’espectacle estarà en cartell des del 16 de febrer al 4 de març (funcions de divendres a dilluns)

La Badabadoc remata el mes de febrer amb una obra unipersonal dura i colpidora basada en fets reals.

Ivan i els gossos és un muntatge basat en un llibre de la dramaturga anglesa Hattie Naylor que ens relata la història de l’Ivan, un nen de 4 anys, ubicada en una època i en un entorn ben dur: l’hivern a Moscou de 1996, en plena caiguda d¡un sistema soviètic devastat que va abocar milers de persones al carrer. El text arrenca cruament, amb un I… tots els diners s’havien acabat i no hi havia res amb que comprar menjar”.

Ivan Mishukov té només 4 anys i per a ell, la paraula casa es tenyeix per l’olor a vodka i les galtes vermelles de la seva mare contra la paret. Quan casa deixa de ser un lloc segur, s’escapa als carrers buscant un lloc on formar-hi part, llençant-se a la immensitat de Rússia enmig del fred de l’hivern. Les vivències d’un nen salvatge urbà̀ -que va sobreviure durant dos anys tot sol amb la companyia de gossos- al Moscou de l’era Yeltsin construeixen un brutal (en el sentit literal de la paraula) retrat de la condició́ humana capaç̧ de desprendre’s de tot allò̀ que és “prescindible”, tot mantenint càlida la seva tendresa en una societat que només feia que esmicolar-se. La visió político-social a través de

la ingenua mirada d’un nen, que des de la seva infància madurada a la força, intenta entendre i descodificar totes les misèries de la seva realitat.

Ivan i els gossos és una història de supervivència i de la recerca de l’amor més primitiu, un conte cruel i fosc sobre com la decadència podreix la innocència. El text de Hattie Naylor (reconegut amb un Premi Tinniswood l’any 2009) és una amarga carta de comiat cap la nostra humanitat, que ens convida a escoltar totes les coses salvatges que ens envolten enmig de la ciutat.

L’espectacle compta amb la direcció de Xavier Boada, i la intensa interpretació de Pau Rosell d’aquest personatge infantil que es veu obligat a deixar de ser-ho li ha valgut una nominació com a Millor actor revelació dels Premis Butaca 2023.

Un actor que caldrà anar seguint amb atenció i estima

Jordi Bordes

Recomana.cat

Brillant. Ple d’arestes. Esplèndid Pau Rosell

Oriol Osan

Núvol

Un verdadero alarde de dotes interpretativas

Pablo-Ignacio de Dalmanses

CatalunyaPRESS

de: Hattie Naylor

traducció: Pau Carrió

interpretació: Pau Rosell

direcció: Xavier Boada

disseny escenografia: Zoe Serrano

disseny de vestuari: Pau Rosell

disseny d’il·luminació: Xavier Boada i Zoe Serrano

audiovisuals: Javi Méndez

distribucció: La Ruta 40 – Maria G. Rovelló

Premsa: Néstor Lozano

Tècnica: Demian Iglesias

Durada: 60 minuts
Orígen: Barcelona

Idioma: català
Gènere: drama

nominacions: Millor actor revelació Premis butaca 2023

agraïments: Montse Rodríguez, Xavier Biel, Jordi Rosell, Nina Simón, Aida Carrasco, Estel Puigarnau, Maria Ubach , Óscar Bujía i a totes les persones que us apropeu per escoltar aquesta història.

del 16/02 al 04/03

  • divendres i dilluns – 20hs
  • dissabte i diumenge – 18hs

BOCABADATS

Els Bocabadats, en relació al significat de Badabadoc = Quedar-se amb la boca oberta davant d’alguna cosa. És una campanya de fidelització de públics i captació de socis. Els bocabadats, basat en la idea del micromecenatge per promoure la venda anticipada d’entrades i la fidelització de públics.

Gaudeix del teu abonament:

Per compartir

2 Entrades x 30€

Individual

3 Entrades x 45€

Per compartir

4 Entrades x 60€

Individual

5 Entrades x 75€

Per compartir

10 Entrades x 150€

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació