Miss cosas y yo

2a TEMPORADA

del 05/04 al 15/04

 • divendres i dilluns – 20hs
 • dissabte i diumenge – 18hs
 • Gènere – comèdia
 • Idioma – català

 

Miss Cosas y Yo

  • Diana Pla ens proposa un espectacle metateatral i multisdisciplinar que aborda la creació artística combinant teatre, dansa i clown
  • Amb humor i la naturalitat, la intèrpret i creadora es desdobla en fins a set veus diferents, que posaran en dubte un espectacle que la actriu està enllestint
  • Sota aquesta premissa s’aborden temes com les pors, els desitjos, el bullying, l’acceptació dels altres, la construcció de la feminitat o les dificultats del procés de creació  
  • Aquest muntatge estarà en cartell des del 05 al 15 d’abril (de divendres a dilluns)

   

  Aquest mes d’abril torna a la sala Badabadoc el muntatge “Miss COSAS y Yo”, una obra de Diana Pla amb la col·laboració dramatúrgica de Ferran Vilajosana on teatre unipersonal, la dansa contemporània i el clown clàssic es troben damunt de l’escenari per submergir-nos en la ment d’una jove creadora nascuda a Barcelona que intenta engendrar el que serà el seu primer espectacle en solitari. La Companyia Nemin (creada al 2018 per Diana Pla i la escenògrafa Duna Homedes) ens proposa un espectacle metateatral ple d’humor i naturalitat que ens parla d’assumir amb amor els nostres fracassos.

  A partir d’un fet autobiogràfic, l’actriu Diana Pla ens convida a compartir amb ella un viatge als desitjos, les pors i els entrebancs que viu una artista durant un procés de creació. “Miss COSAS y Yo” és un treball brutal d’honestedat on, descobrint les seves ferides d’infància, possiblement revisitarem les nostres pròpies.

  L’orígen d’aquest primer muntatge de la cia és la idea d’evocar l’experiència que les dones van viure a la Barcelona dels 90 en entorns d’aprenentatge i desenvolupament humà com l’escola o l’institut, en una època sense perspectiva feminista ni de gènere. Què va condicionar? Quina n’és la herència? Què s’hauria de canviar i en què es volia convertir? Aquest punt de partida va ser la llavor que va evolucionar i créixer de manera orgànica. Amb el projecte més madur, Diana -ja a l’escenari- repassarà en to humorístic la seva trajectòria, els seus conflictes interns al sentir que no troba el seu propi llenguatge dins les arts escèniques… i tot plegat queda lligat quan ens parlarà de les conseqüències del bullying i de quan t’acostumes a valorar-te a través de l’acceptació dels altres.

  I coneixerem a Miss Cosas, un personatge que tot i viure una vida solitària… viu acompanyada de la seva imaginació desbordant. També apareixeran a l’escenari les diverses veus de l’actriu, que  miren de boicotejar el propi espectacle. Diana Pla es desdobla en fins a 7 personatges diferents, cadascun amb la seva veu i opinió, que discutiran sobre el muntatge a estrenar. Una assamblea emocional en tota regla! I en la qual una veu no se sentirà escoltada. Una ferida i un dolor concrets, que en realitat són universals, i que ens connecta amb les nostres ferides i amb les quals cal aprendre a conviure.

  Tot aquest viatge tan profund i polièdric qualla de manera coherent a “Miss COSAS y Yo”.

  del 05/04 al 15/04

  Direcció artística: Diana Pla Solina

  Actuació: Diana Pla Solina

  Dramaturgia: Diana Pla Solina i Ferran Vilajosana

  Mirada externa: Oriol Pla, Jaume Madaula

  Acollida de projecte i mirada externa: Cia. Mar Gómez

  Escenografia, vestuari i atrezzo: Duna Homedes

  Producció: Cia. Nemin

  Disseny de llums: Núria Olsina

  Disseny de só: Neus Ballbé, Pau Matas

  Fotografia: Adriana Olsina

  Premsa: Néstor Lozano

  Tècnica: Demian Iglesias

  Durada: 50 minuts
  Orígen: Barcelona

  Idioma: català
  Gènere: circ/comèdia

  del 05/04 al 15/04

  • divendres i dilluns – 20hs
  • dissabte i diumenge – 18hs

  BOCABADATS

  Els Bocabadats, en relació al significat de Badabadoc = Quedar-se amb la boca oberta davant d’alguna cosa. És una campanya de fidelització de públics i captació de socis. Els bocabadats, basat en la idea del micromecenatge per promoure la venda anticipada d’entrades i la fidelització de públics.

  Gaudeix del teu abonament:

  Per compartir

  2 Entrades x 30€

  Individual

  3 Entrades x 45€

  Per compartir

  4 Entrades x 60€

  Individual

  5 Entrades x 75€

  Per compartir

  10 Entrades x 150€

  Email

  contacto@labadabadoc-teatro.com

  Contacte

  Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
  930245140. 636176039

  Amb el suport

   

  Amb la financiació