Lift-Flit

del 27/07 al 29/07

  • 20hs
  • Gènere – Teatre
  • Idioma – Català

 

Flit i Lift són dues peces de microteatre que reflexionen, a través de l’humor, sobre com ens relacionem els humans en espais reduïts; un ascensor i un vehicle. Dues històries diferents que comparteixen finals inesperats i personatges carismàtics. El públic assistent podrà gaudir d’aquestes dues peces teatrals que formen part d’una trilogia de l’autora, que es culminarà al 2025 amb la darrera entrega que portarà per títol ‘Tilf’.

Lift

Una influencer es veu immersa en una conversa absurda amb dos desconeguts dins un ascensor averiat. Poc a poc la situació límit posarà en desconcert als tres individus, provocant confessions que mai havien sortit a la llum. Un final inesperat, on res és el que sembla, farà replantejar a l’espectador si les noves tecnologies esdevindran un element clau per a la nostra societat o si, per contra, ens faran perdre l’essència de qui som realment.

Flit

La Marta i en Miquel van a passar un cap de setmana en una masia rural, per desconnectar i arreglar la distància que últimament ha crescut entre ells. Al viatge els acompanya la Lluna, la germana de la Marta, que s’ha apuntat a un retir proper a la masia rural. No sempre és fàcil trobar el camí que et porta a la destí final, així com tampoc ho és confiar en els altres. Endinsa’t en aquest trepidant viatge que es convertirà en una comèdia fresca sobre com les distàncies curtes resulten d’allò més incòmodes.

Companyia: Del Gremi

De: Anna Aumatell

Direcció: Xevi Rossell

Ajudant direcció: Mireia Tresserras

Amb: Sara González, Jordi Cortés, Usu Tambadou i Anna Aumatell.

Producció Executiva: Anna Aumatell

Escenografia: La mecànica del Ferro

Fotografia: Adrià Nebot

Audovisual: Julià Rocha

Agraïments: Diputació de Girona, Olot Cultura, Tena Busquets, Raquel Pujolar.

Il·luminació i tècnica:Demian Iglesias

 Premsa: Néstor Lozano

Durada: 50 minuts

Orígen: Olot

Idioma: Català

Gènere: Comèdia

BOCABADATS

Els Bocabadats, en relació al significat de Badabadoc = Quedar-se amb la boca oberta davant d’alguna cosa. És una campanya de fidelització de públics i captació de socis. Els bocabadats, basat en la idea del micromecenatge per promoure la venda anticipada d’entrades i la fidelització de públics.
Gaudeix del teu abonament:
Per compartir

2 Entrades x 30€

Individual

3 Entrades x 45€

Per compartir

4 Entrades x 60€

Individual

5 Entrades x 75€

Per compartir

10 Entrades x 150€

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació