Cúmul

Cúmul (del 9 al 13 de setembre) explora i converteix en moviment la fascinació que desperten el fractals i les seves estructures geomètriques infinites

 

Aquesta coreografia creada i dirigida per Marta Gálvez Moncasi sorgeix de la curiositat per les formes geomètriques especialment pels fractals, els objectes geomètrics amb una estructura bàsica o fragmentada que es repeteix a diferents escales a partir del concepte matemàtic anomenat la Successió de Fibonacci i que són presents a moltes estructures naturals.

Les ballarines, impregnades per aquests elements abstractes, aconsegueixen crear una partitura pròpia unint el seu cos, l’e espai i la música en un llenguatge escènic comú. La repetició és un element fonamental, a partir d’una acció es desenvolupa una acumulació progressiva del moviment que es genera una variació del gest original jugant amb la dimensió, la simetria, l’angle, la direcció…

Com una fórmula matemàtica i una successió numèrica que es manifesta en les estructures naturals es pot transformar en  emoció y moviment? La resposta, a La Badabadoc.

 

Del 9 al 13 de setembre, a les 20h

 

CÚMUL (dansa) 

Del 9 Set al 13 Set – 20hs

de Marta Gálvez

coreografia Aïda Guirro i Marta Gálvez

amb Anna Serra, Clara Llobet, Arina Lannoo i Marta Gálvez

disseny llums Jaume Ortiz

disseny sonor Koen Quintyn

disseny de vestuari Jordi Gálvez

fotografia i vídeo Gemma Roig

Col·laboracions: La Caldera, Sala Hiroshima, Sa Nau, Mostra Insitu la Visiva, Certàmen DDansa (Vic), Centre Cívic Boca Nord, Centre Cívic Can Clariana, Festival Dansaneu.

Durada: 50 minuts
Origen: Barcelona

Idioma: no parlat
Gènere: dansa

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació