Alma

Gènere – Teatre (Comèdia)

Idioma – castellà

 

Alma

(Esto no es un musical)

  • Teatre argentí imprevisible que s’anuncia com a musical però només té una protagonista: Cloe i la seva guitarra. Del 6 al 15 d’octubre

És un espectacle teatral que ens arriba des de l’Argentina creat per Clara Dell’Oro i Camilo Zaffora. Una hora i quinze minuts de monòleg protagonitzat per una dona artista, intensa, empoderada i addicta al treball. Una hora i quinze minuts de confessions neuròtiques i tragicomèdia existencial, de realitat i ficció en plena col·lisió poètica.


Alma: esto no es un Musical és el fruit de l’amistat i la sincronia artística de Clara & Camilo, el resultat de més d’un any de procés creatiu, rius i rius de conversa, escriptura febril a quatre mans, assajos de teatre i cançons i prova i error i encerts i més encerts perquè el teatre és generós amb els qui l’estimen.

L’obra no és un musical. O sí. O més o menys. Clara i Camilo porten un any debatent sobre això. De moment, no és un musical a l’ús. És més desestructurat. “Experimental”, es podria dir. No hi ha grup ni orquestra ni tracks. Només un instrument a l’escenari, la guitarra de Cloe -la protagonista-. Les cançons conflueixen en moments de teatre pur sense etiquetes, totalment al servei de la creació.

Autoria: Clara Dell’Oro i Camilo Zaffora

amb: Clara Dell’Oro

direcció i posada en escena: Camilo Zaffora

cançons: Clara Dell’Oro i Camilo Zaffora

disseny d’escenografia: Lluis E. Gutiérrez

fotografía: Ulises Fontana

video: Santiago Becker

disseny: Adrián Santiago

producció executiva: Benjamín Coelho

premsa: Néstor Lozano

tècnica: Demian Iglesias

durada: 75 minuts
orígen: BarcelonaBuenos Aires 

idioma: Castellà
gènere: comèdia

del 06/10 al 15/10

  • divendres i dilluns – 20hs
  • dissabte i diumenge – 18hs

BOCABADATS

Els Bocabadats, en relació al significat de Badabadoc = Quedar-se amb la boca oberta davant d’alguna cosa. És una campanya de fidelització de públics i captació de socis. Els bocabadats, basat en la idea del micromecenatge per promoure la venda anticipada d’entrades i la fidelització de públics.

Gaudeix del teu abonament:

Per compartir

2 Entrades x 30€

Individual

3 Entrades x 45€

Per compartir

4 Entrades x 60€

Individual

5 Entrades x 75€

Per compartir

10 Entrades x 150€

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació