RUMORES DE MERCADO

(Una tregua de relatos, armonías y confusiones)

Gènere – Varis

Idioma – castellà

 

Rumores de mercado – (una tregua de relatos, armonías y confusiones)

Rumores de Mercados és una invitació a aturar el temps una estoneta, compartir i viure una experiència amb aquests dos germans, artistes del nord d’argentina, que fa dos anys que no es veuen.

És una proposta que passeja per textos i cançons que pertanyen a la seva història i formació com a artistes i humans.

Una actriu i un violoncel·lista jugant des de l’humor amb certes harmonies, relats i poesies que parlen sobre l’existència, sobre aquelles coses que poden canviar la nostra manera de veure les coses, els amors, l’absència, la mort, la soledat. Pensar junts com la vida consisteix en tensions que es contraposen fins a aconseguir una síntesi la qual està plena de contradiccions. Es pot passar de la dreta a l’esquerra bruscament, d’amors a desamors, de cases a departaments, del barri barri a un altre continent. És a dir, que hi ha circumstàncies que ens fan canviar la nostra manera de veure el món. No obstant això, la nostra essència semblaria que queda intacta, o almenys, dóna aquesta sensació.

Si bé no és ni una obra de teatre, ni un concert, Manu i Belén Mercado, els proposen mirar-se’ls a través d’una experiència artística, que permeti obrir sentits i preguntes, sinó tancar-los i definir-los.

14 març 20hs

Taquilla inversa

Orígen: Argentina

Idioma: Castellà

BOCABADATS

Els Bocabadats, en relació al significat de Badabadoc = Quedar-se amb la boca oberta davant d’alguna cosa. És una campanya de fidelització de públics i captació de socis. Els bocabadats, basat en la idea del micromecenatge per promoure la venda anticipada d’entrades i la fidelització de públics.
Gaudeix del teu abonament:
Per compartir

2 Entrades x 30€

Individual

3 Entrades x 45€

Per compartir

4 Entrades x 60€

Individual

5 Entrades x 75€

Per compartir

10 Entrades x 150€

Email

contacto@labadabadoc-teatro.com

Contacte

Carrer de Quevedo, 36 baixos. 08012 Barcelona.
930245140. 636176039

Amb el suport

 

Amb la financiació